MITÄ ROTARY ON

RI Board ja Rotary Foundation ovat hyväksyneet Rotaryn uuden vision: Yhdessä näemme maailman, jossa ihmiset yhdistyvät ja ryhtyvät toimiin kestävän muutoksen aikaansaamiseksi maailmassa, yhteisöissämme ja itsessämme. Tämä lausunto heijastaa sekä identiteettiamme että tavoitteitamme; mitä olemme, mitä teemme ja Rotaryn palvelutehtävää.

Jokainen tekee parhaansa kykyjensä ja resurssiensa mukaan, yhteistyössä, omat vahvuutensa yhdistäen. Muun muassa pakolaisten avustaminen, katastrofituhojen korjaaminen ja polion hävittäminen ovat keskeisesti esillä Rotaryn palvelussa. Maailmanlaajuisen kumppanuuden johtavana jäsenenä olemme lähempänä polion lopullista voittamista kuin koskaan aikaisemmin.

Rotaryn palvelutyön perustana on Rotary Foundationin varainkeruu, jolla pyritään rahoittamaan monipuolisia ja kestäviä palveluhankkeita kaikkialla maailmassa. Varain keruu perustuu jäsenten ja kannattajien lahjoituksille. Vuoteen 2025 tavoitteena on korottaa säätiön apurahan arvo 2,025 miljardiin dollariin. Rotary -toiminnan kehitystyö jatkuu kaikkialla maailmassa, kaikilla palvelun tasoilla ja yhteisvoimin. (L-OF)

UHKIA ON KUITENKIN ELLEI NIIHIN VARAUDUTA (kts. tässä alapuolella):

PDF-tiedostoRotary huomenna.pdf (453 kB)
KATSO HEIKKOUDET JA VAHVUUDET
PDF-tiedostoRI YLEISESITT LOF 2018_1.pdf (3.0 MB)
AJAKOHTAISTA ROTARYSTA