Käynti HalpaHallissa

23.1.2020

Vierailimme Äänekosken HalpaHallissa (23.1.2020) ja saimme hyvän esittelyn uuden myymälän tilanteesta ja sijoittumisesta Äänekoskelle. Myynti on tasaisessa kasvussa ja jäsenistömme oli erityisen ihastunut henkilökunnan kohteliaaseen ja avuliaaseen palveluun. Toivotamme menestystä!


Kokkolan Halpa-Halli Oy vahvisti asemiaan Keski-Suomessa avaamalla uuden myymälän Äänekoskella keväällä 2019. HalpaHallilla on entuudestaan myymälät keskisessä Suomessa Saarijärvellä ja Muuramessa. Yhtiön varatoimitusjohtajan Ari Isohellan mukaan HalpaHallia kiinnostavat edelleen mielenkiintoiset liikepaikat Keski-Suomessa.

– Avatessamme Muuramen myymälän keväällä 2016 kerroimme tavoitteestamme perustaa useita myymälöitä samalle alueelle, koska se tuo etua esimerkiksi logistiikkaan ja markkinointiin, Ari Isohella toteaa.

Äänekoski sopii hänen mukaansa mainiosti Keski-Suomen kokonaisuuteen. Paikkakunnalle on tehty mittavia teollisia investointeja, ja Äänekoskella on tilaus nykyistä vahvemmalle kaupan tarjonnalle.

– Äänekoskella asuu paljon lapsiperheitä, jotka ovat meidän pääkohderyhmää. Tarjoamme asiakkaillemme halvalla monipuolisen valikoiman tuotteita, jotta kaikilla olisi mahdollisuus elää hyvää arkea.